a tak trochu Džem..

My brother...

25. 9. 2008 18:03
Rubrika: Sboreček | Štítky: Džem

My brother... Aneb, jak se stal dobrým příkladem pro mě...

 

Bylo úterý 23. září a já měl jet do tanečních,  konečně jsem se pořádně těšil. Brácha měl jet se mnou, protože potřeboval něco zařídit. Tak sem se vydal na autobus a brácha měl jako obvykle čas, že prý to stihne. Ještě něco sepisoval na PC.  Přišel jsem na zastávku a koukal co se to tam děje.

 Čtyři mladý holky tam přivedly nezletilého kluka, který byl úplně  opitý. Tak si říkám je to v tomhle světě normální? Nechápu to, a přemýšlím co budu dělat. Za chvilku se vynořil brácha. To víte, má těch kurzů a teď ještě k tomu Vůdcovské zkoušky. Tak zavelel pokropte ho aspoň studenou vodou. Holky ale nereagovali a nasoukaly ho s námi do autobusu. V domnění, že si sám v Boskovicích přestoupí, jel totiž do Blanska. Řidič z toho nebyl moc nadšený. Zavřel dveře a jel dál. Kluk se mu tam za chvilku pozvracel. Tak řidič zastavil a vypral ho z autobusu na zastávku.  Brácha řekl polohlasem:“To může být otrava.“ Řidiči to bylo očividně jedno co s tím klukem bude, a tak se navrátil do autobusu a chtěl zavírat dveře. Když brácha řekl:“Já mu zavolám záchranku!“ Tak sem byl strašně rád, že mu někdo pomůže. Viděl jsem, že to brácha zvládne a tak jsem upaloval dál směr Boskovice.

Pak mě přepadla taková deprese, co asi brácha  dělá a vzpomněl jsem si jak mě brácha jednou zachránil život. Byl jsem na něj totiž hodně naštvaný a trošku jsme se mlátili. No jenom jsem ve vzteku proletěl dveřmi. Nic vážného. Brácha byl ten co stál u mě jako první a držel mi moji rozřízlou tepnu. Je to fakt borec i když ho mám někdy plný zuby. Děkuju za tebe ve svých modlitbách a až to budeš číst brácho, tak vzpomeň na to aby tě něco jednoho krásného dne nesežralo. :D

                                                                 

Džem

Zobrazeno 944×

Komentáře

Lucynka

hezký počin tvého bráchy. píšu mu výbornou. z chování i z biologie!!

Kristýna Boháčová

Dost dobré. Ti sourozenci jsou dar :)

Dušan

Njn Peťan je fakt borec..:-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková