a tak trochu Džem..

Okolo Bohuňova (pod pantoflem)

24. 6. 2008 12:55
Rubrika: Sboreček

Okolo Bohuňova (pod pantoflem)


Mirku, Mirku…máš dneska odpoledne čas…?
kdo volá?
....Monika!...
a která? :D

(…Mirek má kupu holek, no...i když je ženatý - pod pantoflem…)

V neděli nás napadlo, že se pojedem kouknout do Bohuňova (vesnička, kde budeme mít farní tábor pro rok 2008). Monika zvedla telefon a zavolala Mirkovi, jak to u něj vypadá s časem, že by nás tam zavezl, protože my mladíci ještě nemáme řidičák. On řekl, že čas má, a tak jsme odpoledne naskákali do auta a jeli směr Bohuňov.
Bylo strašný vedro. Mirek pustil klimatizaci - pak se v autě dalo dokonce i dýchat. Axik měl naplánovanou trasu naší cesty, která měla určený cíl. Vyrazili jsme podle mapky, podle které jsme se hned ztratili. Nemohli jsme najít správnou cestu, ale nakonec se nám to podařilo...
Šli jsme asi půl kilometru, ale ani to nám k ničemu nepomohlo…stejně jsme se pak ztratili - opět jsme nemohli najít cestu, protože byla zarostlá a neprůchodná. Narazili jsme na pumpu s nepitnou vodou - kdo by se nenapil když bylo takové horko...Axik pil jako první a zdála se nám trochu pitná, tak jsme se všichni napili :D Na kraji lesa jsme později objevili lesní jahody a trošku borůvek, dali jsme si do pupku a pokračovali v našem Bohuňošlapu. Po dlouhé námaze všichni došli k silnici a šli asi další kilometr nazpátek do Bohuňova. Mirek nám koupil pití asi za třicet K, abychom se osvěžili - na hřbitově jsme do prázdných lahví napustili další nepitnou vodu. Popojeli jsme dál do Svojanova, kde jsme měli zjistit nějaké podrobnosti o cestě do Bohuňova z hradu.
Cesta byla zjištěna jenom do starého Svojanova. Zbytek jsme se museli trošku projít, protože tam auto neprojelo. Nakonec jsme došli až do Dolní Lhoty, kde na nás Mirek čekal. Pak se jelo domů. Po cestě ještě Mirka napadlo, že bychom se mohli vykoupat v Křetínce. Vlezli jsme do vody po kolena a Axik začal cákat po Ivaně (znáte to, ne?…co se škádlívá, to se rádo mívá…). Ivana neváhala a Axikovi to vrátila. Tak to šlo dál, až Axik hodně cáknul na Ivanu a Ivana sebou mrskla v oblečení do vody...Zabalili jsme jí do deky, aby Mirkovi nezacákala auto a už se fakt jelo domů.
Měli jsme to totiž pod pantoflem!
Zobrazeno 981×

Komentáře

Kačis

ufff...opravit to byl nadlidskej výkon...:)...jinak - mohla to bejt dobrá akca...:))

Moncicacek

No pitná asi byla......zatím mi z toho nic není.:-D

Lucynka

jé zdarky kdypak jedete do bohuňova? třebas bych vás přišla zkontrolovat:-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková