a tak trochu Džem..

Barikovy narozeniny

24. 6. 2008 12:34
Rubrika: Sboreček | Štítky: knínicky sboreček

Barikovy narozeniny



Sobota 21. června

Barik nás pozval na oslavu svých dvacátých narozenin. Tak jsme si řekli, že nebudeme válet doma zadky a pojedeme. Základem byl dárek, který koupila Martina (ještě jí dlužím prachy :D) Já sem k tomu přidal kytici naškubaných růží ze zahrady a čokoládku a Axik dotáhnul levanduli, aby se Báře pěkně spinkalo. Pavel trochu toho jeho bambusu...a jelo se...
Pavel vyjel na svém kole zvaném kosti - třas (klasická Ukrajina), div se na něm nevykostil. Po cestě jsme vyklopili bambus, který vezla Martina - měl nevyčíslitelnou hodnotu, a tak jsme na něj dávali pozor. Dojeli jsme k Přikrylům, tam nasedla Monika a Lucka. Jen neměly na čem jet, tudíž sedly na naše štangle.
Po dlouhé a namáhavé cestě jsme konečně dorazili k Hauptům. Vybalili jsme dárky pro Barika a domluvili se, o co Báru omlátíme. Nakonec to odnesla Lucka a Mirek (…au…). Popřáli jsme Báře a potom následoval přípitek jahodovým koktejlem a nějaký ten zákusek, však to znáte. Pak jsme si začali hrát jako malinký děti, i když některým už táhne na třicet. Malovali jsme křídama po silnici, skákali přes švihadlo, jezdili na koni a tak dále. Pan Haupt nám udělal grilovačku. Večer jsme Báře zazpívali, protože jsme přece sbor. No a pak se hrálo a zpívalo…někdo to táhnul až do rána.
Bylo to super děkujeme…

(…Vašek měl foťák - časem seženu nějaký to foto…)
Zobrazeno 1099×

Komentáře

Lucynka

Nojo Barušce všechno nej..lepšího ke kulatinám :-)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková