a tak trochu Džem..

Džemův sen

8. 5. 2008 15:41

Můj sen 

 

Plní se sny? Ano i mě se už některé sny vyplnily a doufám, že zrovna tenhle o kterém vám trochu napíšu upadne v zapomnění.  Já mám totiž takové divné sny. Ráno(6.května) jsem se probudil a tak jsem si říkal co se mi to vlastně divného zdálo, vám to asi divné nepřijde ale mě to zaujalo ani nevím proč..a ani nevím jak to napsat.

 Džemův sen

Můj divný (smutný) sen začíná u kostela kdy nám, tedy naší speciální partě, která chodí zpívat, brigádničit a poflakovat se, přichází podivná SMS ve které je napsáno, že někdo z našich kamarádů chce skončit se životem. Rozhodne se skočit z nějaké budovy, která je umístěná v Knínicích. Tak jsme naskákali do aut a rozjeli se po Knínicích.

Po chvilce jsme neznámou osobu uviděli (píši neznámou, protože jsem jí neviděl do obličeje) a někteří jí to začali vymlouvat, jenže nikdo neměl odvahu pořádně zasáhnout (ani já). Ale nějaká osoba, která se držela celou dobu blízko mě se nebála jednat a přemluvila mě, že mám jít s ní. Musel to být asi kamarád, kterému jsem bezmezně věřil. Přesto jsem se pozastavil opodál od osoby, která chtěla skočit a nic jsem nevymyslel co by se dalo udělat..A neznámí kamarád  už nehodlal dále čekat, protože viděl jak je život té neznámé osoby cenný.

Rozběhl se a skočil po ní aby jí dostal na zem a nemohla skočit .... Takže to končí docela šťastně.... Tedy s tím kamarádem... Ale později mě napadlo, co když třeba ten můj ,,kamarád´´ byl bůh? Ne ten, který se rozhodl skočit ale ten, který se odvážil zachraňovat. Co by mi chtěl asi říct tím činem, který udělal? Můžete to zkusit vyjádřit v komentářích...Mě napadlo, že mu vlastně záleží na každém z nás. Můj sen pokračoval tím, že jsme se všichni rozešli domů a ,,Kamarád´´ se mě snažil dojet na kole a rozsekal se (prostě sebou škrábl)... Co kdyby to zase něco znamenalo.. Já bych o viděl možná na to, že bůh je taky občas v něčem zranitelný..... sice nevím v čem ale to je detail. A pak jsem viděl něco zakryté nějakou plachtou a máma mě probudila.Je to jenom malý nevýznamný sen?Opravdu nevím proč mi to uvízlo v paměti...

Zobrazeno 1233×

Komentáře

Albik

Někdy skrývají sny velkou symboliku...

Kitinka

Zajimavy sen...:o)

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková