a tak trochu Džem..

Sboreček v Brně

18. 3. 2008 18:32
Rubrika: Sboreček

<3Sboreček v Brně na setkání. <3

 

V Sobotu 15. 3 jsme my (Knínický sboreček) vyrazili ráno do Brna. Sraz byl  6:10 takže jsme se jako obvykle nevyspali. U vlaku se nás sešlo docela dost a měli jsme docela dobrou náladu (jako obvykle):D. Ve vlaku jsme dělali samí slušný věci. (Např. plácání  holek po zadku a vypouštění  divoké zvěře z okna vlaku ... jo hold i lasička se proletěla:D..)

I přesto jsme dorazili do Brna v celku! Nic nám nechybělo a také nic nepřebývalo!  Ve vlaku nás napadlo, že necháme našeho maskota vyfotit s biskupem ale to se přes velký počet dotazů bohužel neprošlo... Jo a kdyby jste chtěli vidět kdo vybíral otázky na otce biskupa, tak jsem to byli mi Knínický sboreček! A pak, že je budou vybírat manželé Petra a Mirek! <=chacha.. Spapali jsme několik  párků.. (že Mirku) a po mši jsme vyrazili na vlak. Domů jsme se vraceli ták utahaní ale šťastní, že jsme celou sobotu nemuseli sedět doma.

 

Sehnal  jsem i nějaký foto od R...

tohle nejsem já!

 

 


 

Lasička.. trošku vyplašená lekla se Renaty!


 

Zobrazeno 1111×

Komentáře

Moncicacek

Teda Martine......tobě, to ale sluší:-p

AlčaG

Martin je pěkný kvítko..=o)

Džem

Problém???

Petra

Děcka, napište každý, 3 věty o skupince, ve které ste byli. První věta může třeba být: "ve skupince se mi líbilo..." :-):-):-)ne, vážně, vypíchněte jen jednu věc, která se vám třeba vryla do paměti, nebo naokap, že ste třeba nebyli spokojeni s tím, co říkali a tak. Abysme měli co dát do kroniky, za pár let budem se slzou vzpomínat. Budu moc ráda, díky, když to napíšete na malý úhledný (!) lístek papíru a pod to hodíte svůj podpis (nebo i bez něj), tak budete ti nejúžasnější, nejhodnější...díky...PS: těším se na sobotu (nahrávání).

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková